Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Καλοκαίρι & Τατουάζ :)

Γειά σας κορίτσια..:)
Η σημερινή μου ανάρτηση έχει να κάνει με τα τατουάζ κατα την περίοδο του καλοκαιριού.

Γενικά,το να πάρει κανείς την απόφαση να κάνει τατουάζ είναι δύσκολο και είναι κάτι που δέν θα έπρεπε να γίνεται επιπόλαια...
Ας υποθέσουμε όμως ότι έχετε βρεί τί θέλετε να "χτυπήσετε" και το πού θα το κάνετε...
Εάν η οριστική σας απόφαση τυγχαίνει να πέφτει και κατα την διάρκεια του καλοκαιριού θα πρέπει να είστε προετοιμασμένες να προσέξετε διπλά το καινούργιο σας απόκτημα :)
Εγώ προσωπίκα έκανα το δικό μου τατουάζ πρίν 10 ημέρες...
Όπως μου είπε και αυτός που μου το χτύπησε έπρεπε να το προσέξω ώστε και το δέρμα μου να είναι εντάξει αλλά και για να μήν ξεθωριάσει το ίδιο το ταττου..
 ~
Αρχικά, αυτό που θα πρέπει να κάνετε τουλάχιστον για τις 10 πρώτες μέρες είναι να μήν το εκθέσετε στον ήλιο...Εντάξει,10 μερούλες είναι που θα πρεπει να θυσιάσετε την ηλιοθεραπεία σας για χάρη του τατου σας..:) Αυτό θα πρέπει να γίνει για 2 λόγους..
1.Ώστε να μείνουν αναλλοίωτα τα χρώματα του ταττου σας και να μήν ξεθωριάσει και
2.Ώστε να μήν πάθει κάποιο πρόβλημα το δέρμα σας.Το τατουαζ είναι κάτι σαν τις ελίες.Όπως πρέπει να φροντίζουμε οι ελιές στο σώμα μας να προστατέυονται απο τον ήλιο διότι είναι πίο ευάλωτες στην εμφάνιση κάποιου μελανώματος,έτσι θα πρέπει να προσέχουμε και το ταττου μας,ειδίκα τις πρώτες μέρες.

Φυσικά αυτές τις 10 ημέρες θα πρέπει να βάζετε 2 φορές την ημέρα την αλοιφή της bepanthol που θα σας έχει πει ο τατουατζης σας (χαχα κοίτα λέξη) να αγοράσετε απο το φαρμακείο...

Τέλος θα πρέπει για 10 ημέρες να θυσιάσετε και το μπανάκι σας στην θάλασσα ή στην πισίνα..Λόγω του ότι μέσα σε αυτές τις ημέρες το τατουάζ σας θα ξεφλουδίζει θα πρέπει να μένει ενυδατωμένο και χωρίς να έρθει σε επαφή με το αλάτι και το χλώριο αντίστοιχα..
Γενικά λοιπόν εάν μπορέσετε και ακολουθήσετε αυτά τα βηματάκια δεν θα έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα με το ταττου σας..:) 

Ελπίζω να σας βοήθησα αρκετά και εάν έχετε καποία έξτρα απορία μπορείτε να με ρωτήσετε απο κάτω στα σχόλια..! 
Σας φιλώ και τα λέμε άυριοοοο....!!! 
Νίκη <3 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου